Учитавање

Унесите термин за претрагу

РУКОМЕТ Тимочка Крајина

ВЕЧЕ РУКОМЕТА У КЊАЖЕВЦУ СА НЕКАДАШЊИМ НАЈБОЉИМ СВЕТСКИМ ИГРАЧЕМ РАТКОМ НИКОЛИЋЕМ

Подели

Промоција рукомета у организацији Рукометног клуба „Kњажевац 1957“ на платоу испред Дома културе окупила је много књажевачких малишана. Недељно вече било је намењено љубитељима рукомета, али и свима заљубљеницима у спорт. Тренинг на отвореном водио је наш прослављени рукометаш Ратко Николић, први капитен Србије и репрезентативац како Југославије, тако и Србије и Црне Горе и самосталне Србије, као и најбољи играч света 2006. и 2007. године.

Књажевачки рукометаши добили су мајице и лопте од Рукометног савеза Србије, а потписан је и уговор о даљој сарадњи. У Kњажевцу је почела са радом и Летња школа рукомета, где су сви заинтересовани дечаци и девојчице добродошли, као што је „Глас спорта“ већ писао.(https://glassporta.rs/letnja-skola-rukometa-u-knjazevcu/).

„Општина Kњажевац улаже у спорт, како би деца и млади имали што боље услове за бављење спортом. Локална самоуправа покренула је иницијативу коју су прихватили сви спортски клубови да се деци из вишечланих породица омогући бесплатно тренирање, па тако у Kњажевцу свако дете може да се бави спортом којим жели, а показни тренинг нашег рукометног великана надам се да ће их усмерити у правцу овог трофејног спорта“, истакао је Мишел Николић, помоћник председника општине Књажевац.

Осмеси деце говорили су довољно, а некада најбољи светски рукометаш и директор српске репрезентације Ратко Николић, изразио је задовољство поновним доласком у Књажевац и позвао младе да се окрену здравом начину живота.

 

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *