Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

„СТРОНГМЕН КУП“ У КЊАЖЕВЦУ – НОВИ ТРОФЕЈ ЗА БУЛАТОВИЋА

Подели

Отворени гран при “Стронгман куп Kњажевца”, одржан је минулог викенда на полигону код градског стадиона. Друго по реду такмичење за најјачег човека Србије организовали су Стронгман савез Србије, Спортски савез Kњажевца и Општина Kњажевац.

Најјачи човек Србије Владимир Булатовић из Kикинде наставио је са доминантним издањима, па је победама у Бору и Зајечару додао и трофеј у Kњажевцу. Деветопласирани на светској ранг листи и даље нема праву конкуренцију у нашој земљи. Ипак, то би у годинама које следе могао да постане Књажевчанин Стефан Илић, који је на такмичењу заузео пето место и поред чињенице да је био најмлађи учесник са само 17 година.

На такмичењу у Kњажевцу учествовали су најјачи такмичари из Београда, Зајечара, Kикинде, Новог Сада, Бора, Kњажевца, као и гостујући такмичари из Црне Горе. Публика је имала прилику да ужива надметања у неколико изузетно занимљивих дисциплина:

Вуча камиона (од 7 тона); подизање балвана изнад главе (до 150 килограма); ношење кофера (од 220 до 250 килограма); превртање гуме (400 килограма); вуча гуме (до 200 килограма); подизање бучице (једноруког тега) изнад главе; подизање тега (од 220 до 250 килограма) на платформи.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *