Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА БИЋЕ ОБЕЛЕЖЕНА И У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Kњажевац ће и ове године бити један од градова у Србији у којима ће бити обележена овогодишња Европска недеља спорта. Спортски савез Књажевца је у периоду од 23. до 30. септембра припремио низ спортских и едукативних активности, које ће бити доступне свим заинтересованим Књажевчанима.

Првог дана манифестације, на градском тргу од 17 сати заказан је показни тренинг мушког и женског одбојкашког тима. Дан касније, на градском стадиону биће организован показни тренинг школе фудбала „Попај“. Почетак тренинга је у 18 часова. Љубитеље спортова на точковима, 25. септембра на градском стадиону очекује ролеријада и вожња бицикала у 11 сати.

За 26. септембар заказана је шетња планинарском стазом на Јевику са почетком у 10 сати. Јавни кошаркашки тренинг заказан је 27. септембра у 18 часова. Након кошарке, следи јавни тренинг рукомета, 28. септембра у 17 часова, такође на теренима на отвореном. Сајам спорта биће организован 29. септембра у 11 сати на градском тргу у Књажевцу. Европска недеља спорта биће окончана едукативним семинаром за тренере чланица Спортског савеза, у четвртак 30. септембра у 12 сати.

Сви догађаји у оквиру Европске недеље спорта биће организовани у складу са мерама и препорукама Владе Републике Србије и кризног штаба, истичу у Спортском савезу општине Књажевац.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *