Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ОСАМ СПОРТСКИХ ДАНА У ЗАЈЕЧАРУ ДО КРАЈА СЕПТЕМБРА

Подели

Све је спремно за почетак Европске недеље спорта у Зајечару, током које ће од 23. до 30. септембра бити организовано низ јавних и показних тренинга у различитим спортским дисциплинама, а који ће бити потпуно отворени за све заинтересоване, наравно махом најмлађе суграђане.

У прилогу Т1 телевизије погледајте како су Европску недељу спорта у просторијама зајечарске „куће спорта“ најавили помоћник градоначелника Зајечара Милан Станковић и генерални секретар Спортског савеза Игор Божиновић.

 

Реализација и припрема свих догађаја у оквиру Европске недеље спорта биће реализовани у складу са мерама и препорукама Владе Републике Србије и кризног штаба када је у питању ширење епидемије коронавируса. Репортаже и извештаје током свих седам дана трајања ове јединствене манифестације имаћете прилику да пратите на страницама “Гласа спорта” (glassporta.rs), док ћете више информација о Европској недељи спорта пронаћи на сајту www.evropskanedeljasporta.rs.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *