Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ДОНИРАО ЛОПТЕ МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА ФК „КАБЛОВИ“

Подели

Спортски савез града Зајечара донирао је 10 лопти Фудбалском клубу „Каблови“ за млађе категорије зајечарског зонаша. Донација је баш као и код градског ривала „Тимока 1919“ награда за учешће младих клупских тренера у Отвореној забавној школи фудбала (Open Fun Football Schools) у Прокупљу, које је на усавршавање у раду са малишанима минуле године упутио Спортски савез града Зајечара.

И док велики знак питања стоји око учешћа сениорске екипе у Зони „Исток“, млађе селекције зајечарског клуба вредно тренирају на стадиону у насељу „Кључ“. Цео клуб чини се тренутно почива на ентузијазму неколицине људи, после одустајања главног спонзора Фабрике „Каблова“ од даље помоћи тиму.

„Тренери Синиша Дамјановић, Мартин Бућин, али и Марко Михаиловић и Лазар Конић раде са подмлатком клуба, а надамо се да ћемо наћи решење и за сениорску екипу“, поручио је у разговору за „Глас спорта“ Миљан Стефановић, председник Фудбалског клуба „Каблови“.

Донацију Синиши Дамјановићу, професору физичког васпитања и дугогодишњем тренеру млађих категорија „Каблова“, предао је генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић.

„Имамо више од 50 деце и три категорије млађих петлића (2011/12), петлића (2009/10) и пионира (2007/08) које ће се од јесени такмичити у званичним лигама Фудбалског савеза зајечарског округа (ФСЗО). Захваљујемо се Спортском савезу града Зајечара на подршци и помоћи, а свакако је да ће нам лопте користити у раду са млађим селекцијама клуба“, истакао је Дамјановић, иначе један од учесника семинара у Прокупљу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *