Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА 6. ТУРНИР „ДОЂИ НА БАСКЕТ“ У ЗАЈЕЧАРСКОМ НАСЕЉУ „КЉУЧ“

Подели

Спуштена је завеса на шести по реду турнир „Дођи на баскет“ на терену у насељу „Кључ“, а највреднију награду кући су понели поново играчи екипе Цвећара „Бонсаи“, који су одбранили титулу у конкуренцији сениора. „Цвећара Бонсаи” је на доминантан начин у финалу надиграла екипу „Јужни ветар” из Алексинца резултатом 31:12 и тако освојила награду у износу од 50.000 динара, док су Алексинчани кући однели дупло мање новца. Треће место и награда од 15.000 динара припала је „Ауто-школи Стоп” из Зајечара, која је у дуелу поражених полуфиналиста славила против екипе „IIBC“ са 16:9.

Организатори турнира били су омладина Котлујевца и Спортски савез града Зајечара, уз покровитељство локалне самоуправе. Ево и свих резултата у најстаријој узрасној категорији:

Сениори 1/2:
Цвећара Бонсаи 11:8 АШ „Стоп“
„IIBC“ 14:15 Јужни ветар

Сениори 3 место:
„IIBC“ 9:16 АШ „Стоп“

Сениори финале:
Цвећара Бонсаи 31:12 Јужни ветар

Што се такмичења у шутирању тројки тиче, најбољи је био Петар Видановић, тренер Кошаркашког клуба Младост, док је најкориснији играч турнира (МВП) Ђорђе Ђокић из редова победничке екипе.

Код кадета најбољи су били играчи Рибарнице „Сирена“, који су у финалу славили против Цвећаре „Бонсаи“ са 7:2 и на тај начин освојили 20.000 динара, док су финалисти терен напустили богатији за 10.000 динара. Трећепласирана екипа „Пино“ за награду је добила награду у износу од 5.000 динара. Петар Ђорђевић понео је титулу МВП-а, а као награду од спонзора „Техномедие” добио је и гејминг тастатуру.

Код најмлађих учесника турнира у категорији пионира, прво место освојила је екипа „Супериор 4“, друго место припало је екипи „Максимално“, док су треће место заузели чланови екипе „Taxy Sweet“.

Велику пажњу изазвао је и ПЕС турнир у организацији компаније Техномедиа.

Организатор такмичења у виртуелном игрању фудбала, компанија „Техномедиа” је обезбедила и вредне награде за најбоље учеснике. Прва награда отишла је Дарку Тошићу, ЛЕД телевизору од 32 инча, „ховербоард“ за другом место освојио је Милош Николић, а трећа награда гејминг тастатура припала је Владици Маринковићу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

 

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *