Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР „ДОЂИ НА БАСКЕТ“ ПОЧЕО У ЗАЈЕЧАРСКОМ НАСЕЉУ КЉУЧ III

Подели

Седми по реду турнир „Дођи на баскет“ свечано је отворен у суботу 6. августа у зајечарском насељу „Кључ III“. Организатори овог традиционалног турнира су Спортски савез града Зајечара и омладина Котлујевца уз покровитељство локалне самоуправе, а екипе се надмећу у три узрасне категорије.

Првог дана одиграно је 13 утакмица, четири код пионира, три у кадетској и 6 у сениорској конкуренцији. Квалитет је био изузетан, виђено је много атрактивних потеза и велике борбе, а постигнути су следећи резултати:

Последњи сусрет који је завршен нешто пре поноћи окончан је тријумфом Мењачнице „Sebastien“ резултатом 10:12, док је утакмица „Smiley MS“ – Пицерија „King“ одложена. „Глас спорта“ испратио је уживо дешавања са отварања турнира, тако ће бити и наредних дана, а у наставку доносимо и распоред другог дана турнира „Дођи на баскет“.

Много изненађења спремили су организатори уз помоћ генералног спонзора компаније „Tehnomedia“, поново ће на програму бити и „Tehnomedia PES“ турнир у склопу такмичења, а 11. августа пре великог финала у баскету наступиће и репер „Fox“.

До тада, о свим дешавањима са турнира и резултатима обавештаваће вас „Глас спорта“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *