Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЗАВРШЕН 20. ЈУБИЛАРНИ ТУРНИР У МИНИ ФУДБАЛУ И КОШАРЦИ „АВНОЈ 2022“

Подели

Када се нешто одржава 20. пут, онда то свакако има много већу вредност него многи уобичајени спортски догађаји којима смо сведоци сваке године. Традиционални турнир у кошарци и мини фудбалу „Авној 2022“ окупио је најбоље зајечарске фудбалске и баскет дружине, а након што је минуле недеље стављена тачка на кошаркашки део такмичења, сви погледи били су усмерени на мини фудбал.

После много борбе, сјајних потеза и ефектних голова виђених у игри 4 на 4 у насељу „Авној“, све је стало у последње вече турнира у четвртак 4. августа. Спортски савез града Зајечара и омладина Месне заједнице „Краљевица“ могу да буду поносни на слике послате са ове традиционалне градске манифестације.

Екипа „Метал Шоп“ стигла је до главне новчане награде у износу од 40 хиљада динара након победе у финалу над тимом „Д.Г Улаз“, чијим играчима је припала дупло мања сума. Треће место освојио је „Темпо радио“ за шта је награђен са 10 хиљада динара.

Ево и свих резултата последњег дана турнира:

Сениори
Финале „Метал Шоп“ – „Д.Г Улаз“ 2:0

За 3. место „Темпо радио“ – „Еуроклуб“ 3:1

Kадети финале

„Максимално“ – „Рио“ 1:0

За 3. место: „Рајко Грљан“ – „Фреш“ 2:0

Организатори су поред новчаних награда обезбедили и друге вредне робне награде за млађе категорије, као и пехаре, медаље и дипломе за најбоље три екипе у свим категоријама. Укупан утисак на крају одличан, а велики број посетилаца једногласан је у оцени да овакву традицију ваља неговати и подизати квалитет ове препознатљиве зајечарске спортске манифестације.

Довиђења до следеће године и 21. турнира у кошарци и мини фудбалу „Авној 2023“, поново у организацији омладине градског насеља „Краљевица“ и Спортског савеза града Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *