Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

УСПЕШАН НАСТУП ЗАЈЕЧАРСКИХ ГИМНАСТИЧАРКИ У ПИРОТУ

Подели

Гимнастички клуб „Зајечар“ наступио је минулог викенда у 2. колу Ц програма Гимнастичког савеза југоисточне Србије. Такмичење је одржано у Пироту 28. октобра, а зајечарске гимнастичарке наступиле су у екипној и појединачној конкуренцији. Поред гошћи из Зајечара, учествовале су и екипе домаћег Пирота, Крушевца, Неготина, Књажевца, као и по три тима из Ниша и Лесковца.

Екипа I категорије у саставу Николина Недељковић, Емилија Ђорђевић и Анђела Митровић заузела је 10. место, док су такмичарке II категорије Лана Васиљевић, Нина Станковић, Ирина Маринковић и Јана Игњатовић екипно надметање завршиле на 5. месту, а Лана Васиљевић у појединачној конкуренцији на 8. позицији.

Прво одличје у Пироту Гимнастичком клубу „Зајечар“ донела је екипа у саставу Мина Михајловић, Леа Тасић, Тара Станојевић, Емилија Цветковић и Нађа Јовановић, која је освојила бронзану медаљу, пошто је такмичење у III категорији окончала на 3. месту. Остаје жал због Мине Михајловић, којој је у појединачној конкуренцији за длаку измакло одличје.

Поново је у IV категорији заблистала Јована Живковић, која је освојила сребрну медаљу и на тај начин изборила пласман на Државно првенство, које ће бити на програму почетком децембра.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *