Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

УСПЕШАН НАСТУП ГИМНАСТИЧКОГ КЛУБА „ЗАЈЕЧАР“ НА ОТВАРАЊУ ПРОЛЕЋНЕ СЕЗОНЕ У ПИРОТУ

Подели

Гимнастичарке Зајечара успешно су отвориле пролећни део сезоне. Наиме, Зајечарке су наступиле у три категорије екипно у 1. колу Ц програма Гимнастичког савеза југоисточне Србије и забележиле солидан пласман у јакој конкуренцији, док је Јована Живковић у појединачној конкуренцији освојила златну медаљу у IV категорији. Чланица ГК „Зајечар“ је тако након сјајних резултата на школским првенствима показала свој квалитет и на такмичарској сцени.

На такмичењу су учествовали клубови из Ниша, Лесковца, Крушевца, Пирота, Књажевца, Зајечара, Неготина и Власотинца.

У I категорији Гимнастички клуб „Зајечар“ наступио је у саставу Вида Матић, Магдалена Петковић, Ива Радуловић, Емилија Ђорђевић, Ема Здравковић и Анђела Митровић. Подмлађени тим са чак четири девојчице које су први пут наступале на такмичењу, заузео је 8. место, док је Виду Матић пад са справе коштао одличја, па је на крају заузела 14. место у конкуренцији 41 такмичарке у генералном пласману.

Што се II категорије тиче, Зајечар су представљале Лана Васиљевић, Ирина Маринковић, Нађа Јовановић и Нина Станковић, које су освојиле 6. место, док је најбоље пласирана у појединачној конкуренцији била Лана Васиљевић, која је заузела 13. позицију.

Зајечар је у III категорији наступио у саставу Дуња Вучковић, Тара Јовановић, Леа Тасић, Вила Антонина Милисављевић и Нина Михајловић, којима је за длаку измакло одличје, пошто су заузеле 4. место.

Наредна такмичења Зајечарке очекују крајем месеца, када ће бити одржан Б програм у Костолцу и Пионирска гимнастичка лига у Крушевцу, 28. и 29. априла.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *