Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

НЕГОТИН УГОСТИО НАЈБОЉЕ ГИМНАСТИЧАРКЕ ЈУГОИСТОЧНЕ СРБИЈЕ

Подели

Гимнастички клуб „Хајдук Вељко“ организовао је минулог викенда у Неготину првенствено такмичење најбољих екипа Југоисточне Србије. Учествовало је девет екипа из осам градова (Ниш, Kрушевац, Пирот, Власотинце, Kњажевац, Зајечар, две екипе из Лесковца и домаћи Неготин).

У II колу лигашког такмичења у суботу 22. октобра у сали Основне школе „Бранко Радичевић“, гимнастичарке Зајечара су наступиле у I категорији у саставу Вида Матић, Магдалена Петковић, Емилија Ђорђевић, Ема Здравковић и Анђела Митровић и у веома јакој конкуренцији заузеле 6.место, док се у појединачној конкуренцији највише истакла Вида Матић заузевши 7. место од 43 такмичарке.

Зајечарке су у II категорији представљале Лана Васиљевић, Ирина Маринковић, Нина Станковић и Нађа Јовановић, које су освојиле 3. место и бронзану медаљу у екипном пласману. Мина Михајловић, Дуња Вучковић, Тара Јовановић, Леа Тасић и Вила-Антонина Милисвљевић заузеле су 4. место у III категорији.

Што се IV категорије тиче, Јована Живковић је освојила 2.место и сребрну медаљу у појединачном пласману, док је Теодори Лападатовић припала бронзана медаља, пошто је надметање завршила на 3. позицији.

Следећег викенда предстоји такмичење II–кола Пионирске гимнастичке лиге у Kрушевцу и II – кола Б-програмa у Kостолцу, док ће неке од гимнастичарки из Неготина и Зајечара наступити и на Првенству Србије, што ће бити познато након објаве званичног билтена. 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *