Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗЛАТНА МЕДАЉА ЗА ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА У НИШУ

Подели

Гимнастички клуб „Зајечар“ одлично је започео јесењи део сезоне. Зајечарке су у 2. колу Ц-програма у Нишу освојиле златну медаљу у изузетно јакој конкуренцији.

Екипа у саставу Лана Васиљевић, Ива Планић, Магдалена Петковић, Вида Матић и Нина Станковић освојиле су прво место у првој категорији. Сем домаћег Ниша и Зајечара, учествовале су и екипе из Kрушевца, Пирота, Лесковца, Власотинца, Неготина, Kњажевца и Прокупља.

Ива Планић је у појединачној конкуренцији освојила сребрну медаљу са резултатом слабијим за само 0,2 бода у односу на првопласирану такмичарку. Лана Васиљевић такође одлична, али за длаку је остала без бронзаног одличја.

У 2. категорији Леа Тасић, Дуња Вучковић, Тара Јовановић, Вила Антонина Милисављевић заузеле су 8. место, док 4. категорија није због болести учествовала на такмичењу, а свакако је имала квалитет и за прво место, наводе у Гимнастичком клубу „Зајечар“.

Зајечарке већ наредног викенда очекује наставак такмичења. Крушевац је домаћин пионирске гимнастичке лиге, док ће Б програм бити одржан у Kостолцу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *