Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Свет

ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА НАСТУПИЛЕ НА ПРЕСТИЖНОМ МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ У БЕЧУ

Подели

Гимнастички клуб Зајечар учествовао је минулог викенда на традиционалном Међународном плесном такмичењу у Бечу. Kонкуренција је била изузетно јака, а сем клубова из домаће Аустрије на Међународном фестивалу наступиле су такмичарке из Немачке, Чешке, Словачке, Украјине, Румуније, Бугарске, Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Словеније, као и гости из Азије.

Зајечарке су на прави начин репрезентовале свој клуб и град и такмичење завршиле на 4. месту. Што се екипа из Србије тиче, поред Зајечара своје место у Бечу имали су и клубови из Београда, Ниша, Крагујевца, Ужица, Вршца и Новог Сада.

Боје Гимнастичког клуба „Зајечар“ браниле су Ива Радуловић, Нађа Ћелић, Вида Матић, Ива Филиповић, Софија Мицић, Ева Гроздановић, Лана Васиљевић, Анђа Манић, Лена Ивановић, Ива Планић, Мина Михајловић и Леа Тасић, док због болести у саставу није била Магдалена Петковић.

Одушевљење виђеним у главном граду Аустрије нису крили у зајечарском клубу, који је наступио у најтежој дисциплини „Open formation children“.

„Сјајна организација, незаборавно искуство и велики подстицај за наредне изазове за све наше чланице, истакла је за „Глас спорта“ Љиљана Субић, тренер Гимнастичког клуба „Зајечар“.

Договорена је и будућа сарадња са бројним европским клубовима, а отворени су позиви ГК „Зајечар“ да учествује на турнирима и фестивалима у Риминију, Истанбулу и Братислави.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *