Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ОКРУЖНА ТАКМИЧЕЊА У ФУТСАЛУ ПУНА УЗБУЂЕЊА, ЧАСТ ЗАЈЕЧАРА НА МЕЂУОКРУЖНОМ НАДМЕТАЊУ БРАНИЋЕ ЖЕНСКА ЕКИПА МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ

Подели

Женска екипа Медицинске школе из Зајечара освојила је прво место на Окружном такмичењу ученица средњих школа у футсалу, одржаном у Књажевцу у уторак 12. априла. Изабранице професорке Јелене Милосављевић су на тај начин обезбедиле пласман на Међуокружно такмичење, где ће се са најбољим екипама из Нишког, Расинског и Топличког округа борити за одлазак на Државно првенство.

Тај успех нису успели да понове ученици зајечарске Техничке школе, који су у финалу такмичења одржаног у хали „Каплар“ поражени од књажевачке Гимназије резултатом 4:2. Играчи професора Вука Петровића су након првог дела игре имали и предност од 1:2 на својој страни, али нису успели да је сачувају па ће Књажевчани на Међуокружно такмичење.

Нарочито убедљиве биле су ученице Медицинске школе у Зајечару, а „Глас спорта“ се потрудио да вам достави и комплетне резултате из Књажевца:

Много узбуђења било је и у понедељак 11. априла у хали спортова на Краљевици, где је одржано Окружно такмичење у футсалу ученика и ученица основних школа са територије Зајечарског управног округа. Домаће екипе после велике борбе и много узбуђења нису ипак успеле да се пласирају у даљи круг такмичења.

Мушка екипа ОШ „Хајдук Вељко“ је најре у полуфиналу славила против гостију из Сокобање, да би у финалу након бољег извођења пенала срећнији и спретнији били играчи ОШ „Дубрава“.

Што се женске конкуренције тиче, ученице ОШ „Ђура Јакшић“ су у првом мечу рутински савладале екипу ОШ „Вук Караџић“ из Књажевца, да би пенали у финалу решили питање победника. После 0:0 у регуларном делу, фортуна је била на страни гошћи из Бољевца, које су избориле пласман на Међуокружно такмичење.

Ево и свих резултата утакмица са такмичења у организацији Зајечарског савеза за школски спорт (ЗСШС), одржаном у хали на Краљевици у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *