Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ТРИ ЗЛАТНЕ МЕДАЉЕ ЗА БОРСКЕ КИК БОКСЕРЕ НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА У СКОПЉУ

Подели

Чланови Кик бокс клуба „Бор“ Бобан Николић, Дамир Сејдија и Урош Kрстић одушевили су својим наступом минулог викенда на Балканском првенству у Скопљу. Наиме, борски Кик боксери су се тријумфално вратили у град, пошто су на доминантан начин забележили победе и освојили златне медаље у својим узрасним и тежинским категоријама.

„Kао тренер клуба честитам им на резултатима, а такође и осталим репрезентативцима, односно такмичарима који су наступали за Србију. Честитке и стручном штабу, а и онима који су као матични тренери својих такмичара кренули у Скопље да пруже подршку борцима“, истакао је Синиша Владимировић, први човек КБК „Бор“, иначе главни тренер за дисциплину фул контакт у репрезентацији Србије.

На Првенству Балкана учествовало је 190 такмичара, а сем Србије и домаћина Северне Македоније, представнике су имале и Турска, Словенија, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

Пројекат „Бирам спорт“ – борски спортски таленти, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *