Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ НА БОРСКОМ ЈЕЗЕРУ 17. ЈУЛА

Подели

Удружење грађана „Борани за Бор“ организује хуманитарни турнир у одбојци на песку на Борском језеру. Сав приход са турнира, који је на програму 17 јула са почетком у 12 сати, биће усмерен за електрификацију звона у цркви Светог Ђорђа у Бору.

Котизација за учешће је 600 динара, с тим што екипе могу уплатити и већи износ због хуманитарног карактера такмичења, које заједничким снагама организују УГ „Борани за Бор“ и „Кафе Плажа“.

Хуманитарни турнир у одбојци на песку успешно је одржан и прошле године на Борском језеру, а средства су прикупљана за помоћ и лечење Стефана Владимировића, сина једног од најуспешнијих борских спортиста свих времена Синишу Владимировића. У тој хуманитарној акцији коју је такође покренуло удружење грађана „Борани за Бор“, а током које је одржан и турнир у баскету, прикупљено је више од два милиона динара.

Пројекат „Бирам спорт“ – борски спортски таленти, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *