Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ПЕТРОВДАНСКИ НОЋНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР У ГРЛИШТУ У НЕДЕЉУ 10. ЈУЛА

Подели

Традиционални Петровдански турнир у малом фудбалу на програму је у недељу 10. јула у Грлишту. Пријава екипа могућа је на лицу места у периоду од 17-18 сати у дворишту основне школе, где ће бити и одржана ова спортска манифестација.

Организатори турнира су млади из Грлишта, који су од недавно кренули озбиљније да се баве и својим селом, па су тако први пут били и учесници Сеоских игара у организацији Спортског савеза града Зајечара, одржаних у хали на Краљевици 19. јуна, где су заузели 3. место иза Грљана и Великог Извора, те показали да се на њих у будућност мора рачунати.

„Глас спорта“ известиће и са овог надметања, а видећемо ко ће имати највише успеха на традиционалном ноћном турниру, на коме је котизација за учешће 1500 динара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *