Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ТРИЈУМФ ПОДГОРЦА НА СЕОСКИМ ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА У БОЉЕВЦУ

Подели

Спортски савез општине Бољевац уз подршку и покровитељство локалне самоуправе организовао је минулог викенда Сеоске олимпијске игре „Бољевац 2021“. Виђена је велика борба за сваки поен, а на крају су највише разлога за задовољство имали такмичари Подгорца, који су у генералном пласману тријумфовали испред екипе Боговина насеље.

„Учестовало је девет месних заједница, у четири дисциплине наступале су и жене, а сама такмичења су одржана на спортском терену у „Вртићу“, затим спортској хали, основној школи „9. српска бригада“, као и асфалтном путу изнад спортске хале, где смо одржали крос“, истичу организатори манифестације из Спортског савеза Бољевца за „Глас спорта“.

Такмичари су се надметали у девет дисциплина: мали фудбал, баскет, бацање камена с рамена, шах, надвлачење конопца, пикадо, стони тенис, скок у даљ и крос.

Ево и комплетних резултата традиционалне манифестације одржане у недељу 5. септембра:

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *