Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ТРАДИЦИОНАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „СРЕЋНО 2021“ ОД 10. АВГУСТА У БОРУ

Подели

Традиционални 49. турнир у малом фудбалу „Срећно 2021“ почиње 10. августа у Бору. Организатор је „Асоцијација спорт за све“, док је покровитељ манифестације град Бор.

„И ове године обезбедили смо вредне робне награде за финалисте турнира, а поред пехара и медаља предвиђене су и појединачне награде за најбољег голмана, стрелца и играча у свим категоријама“, истакао је за „Глас спорта“ Расим Емини, директор такмичења.

Пријављивање екипа је могуће до понедељка 9. августа у просторијама Малог Стадиона, а на турниру ће посетиоци имати прилику да гледају надметања у четири узрасне категорије:

Млађи петлићи – 2010. годиште и млађи

Петлићи – 2008. годиште и млађи

Пионири – 2006. годиште и млађи

Кадети – 2004. годиште и млађи

Котизација за две најмлађе групе износи 2.000 динара по екипи, код пионира је 2.500, док кадети за учешће на турниру морају да издвоје 3.000 динара, истичу организатори.

 

Пројекат „Бирам спорт“ – борски спортски таленти, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *