Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ДОНИРАО ЛОПТЕ МЛАЂИМ КАТЕГОРИЈАМА ФК ТИМОК 1919

Подели

Спортски савез града Зајечара донирао је 20 лопти Фудбалском клубу „Тимок 1919“ за млађе категорије зајечарског прволигаша. Донације је награда за учешће младих клупских тренера  у Отвореној забавној школи фудбала (Open Fun Football Schools) у Прокупљу, које је на усавршавање у раду са малишанима минуле године упутио Спортски савез града Зајечара.

„Свака помоћ је добродошла, а нарочито за наш подмладак и школу фудбала, где имамо више од 100 деце у млађим категоријама клуба“, истакао је за „Глас спорта“ председник ФК „Тимок 1919“ Бранимир Ђорђевић.

Донацију координатору за млађе категорије прволигаша са Краљевице Мирославу Трујкићу, предао је генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић.

„Радићемо и даље на усавршавању младих тренера из Зајечара, а све како би деца из града на Тимоку имала шансу да спортска знања усвајају од што квалификованијих стручњака“, поручио је Божиновић и додао да је поред Тимока, свог представника на семинару имао и Фудбалски клуб „Каблови“, који ће такође добити контигент лопти.

Тренери су у Прокупљу по програму имали практични рад са децом на теренима Фудбалског клуба Топличанин, а  у теоретском делу похађали су организовану онлајн наставу, где су своја искуства размењивали са тренерима из десетак земаља Европе.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *