Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ У БОРУ ОД 3. ДО 23. ЈАНУАРА

Подели

Новогодишњи турнир у малом фудбалу „Бор 2022“ биће одржан од 3. до 23. јануара наредне године. Традиционална манифестација, која четврти пут има меморијални карактер и носи име „Слободан Перишић Пеки“, по некадашњем фудбалеру Бора, истакнутом тренеру и једном од оснивача Новогодишњег турнира.

Организатор манифестације је по добром старом обичају Асоцијација спорт за све – Бор, уз покровитељство града Бора, а у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“ надметаће се играчи у шест узрасних категорија, од најмлађих цицибана до ветерана, најстаријих учесника турнира.

 

Пријављивање екипа могуће је до самог почетка турнира 3. јануара, када је у 12 сати заказано и извлачење свих група и парова. Организатори истичу да су обезбеђене робне награде, пехари и медаље, док ће сениори играти за вредне новчане награде. Победници турнира кући ће отићи богатији за 80 хиљада, пораженим финалистима припашће 40.000, док ће трећепласирана екипа добити 20 хиљада динара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *