Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ДРУГИ ДАН СПОРТСКИХ ИГАРА МЛАДИХ У БОРУ, НА ПРОГРАМУ БИЛА ТАКМИЧЕЊА У РУКОМЕТУ И СТОНОМ ТЕНИСУ

Подели

Други дан Спортских игара младих у Бору оправдао је очекивања са поново више од 150 учесника из града домаћина, Трстеника, Зајечара, Књажевца, Крушевца, Смедерева, Параћина, Петровца на Млави, Пожаревца, Ћуприје, Бољевца, Неготина и Сокобање. У Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“ на програму су у среду 16. јуна била такмичења у рукомету и стоном тенису.

Што се рукомета тиче, укупно осам екипа од којих три у мушкој и пет у женској конкуренцији, надметало се за пласман на Државно такмичење. Борани и Пожаревљани у мушкој, као и Боранке и Зајечарке у женској водили су велике борбе за прво место. Поред њих учествовале су и екипе из Бољевца и Петровца на Млави, а највише успеха имале су борске екипе, које ће представљати источну Србије на завршном такмичењу.

Технички организатор дводневног такмичења био је Савез за школски спорт града Бора, уз велику подршку и покровитељство Градске управе Бор. 

Комплетан извештај са ове велике спортско-рекреативне манифестације за младе одржане у Бору, „Глас спорта“ објавиће по завршетку надметања у Великом Градишту, које ће угостити најбоље екипе са истока Србије у одбојци на песку.

Пројекат „Бирам спорт“ – борски спортски таленти, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *