Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СПОРТ СЕ ВРАТИО У ЗАЈЕЧАР, МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ ЗАЈЕЧАРСКИХ КЛУБОВА КРЕНУЛЕ С РАДОМ

Подели

И млађе категорије зајечарских спортских клубова почеле су са радом. Наравно, на отвореним теренима и уз строго поштовање прописаних мера заштите.

Тако је на Краљевици, на помоћним теренима градског стадиона у уторак 19. маја с тренинзима кренула Школа фудбала Фудбалског клуба „Тимок 1919“. Малишани, како истичу у клубу, нису могли да дочекају нови почетак. Ваља се спремити и за традиционални Међународни турнир „Зајечар 2020“, где се од 24. до 28. јуна очекује велики број екипа из свих крајева Србије, али и иностранства.

Нешто мало даље, сличан призор. Такође, ове недеље су са радом кренуле и Школе кошарке Кошаркашког клуба „Тимок“ и „Младост“ из Зајечара и то на кошаркашком терену поред градског базена.

Наравно да Краљевица пружа велике могућности, тако да је за почетак рада и трчање у мањим групама с тренерима по Краљевици и више него занимљиво најмлађим кошаркашима, након двомесечне паузе.

Први су са радом, већ од петка 8. маја кренули у Гимнастичком клубу „Зајечар“, а истовремено је с радом почела и Школица спорта при овом клубу. Сваког понедељка, среде и петка на Поповој плажи, вежбају деца узраста од три па до 18 година.

Са њима раде тренери Тамара Николић, Иван Живадиновић, Игор Ристић, иначе професори физичког васпитања, a тренинзи према речима Љиљане Субић, дугогодишње председнице и главног тренера Гимнастичког клуба „Зајечар“ почињу од 17:30 и трају до 19 сати, у зависности од временских услова.

И зајечарски млади каратисти из клубова „Тенши“ и ГКК „Зајечар“, почели су са радом, такође на Спортско-рекреативном центру „Попова плажа“.

Све у свему, спорт се полако враћа у нормалу и у Зајечару. Малишани су се више од осталих ужелели спортских активности и својих другара, па ваља очекивати нове сјајне резултате млађих категорија зајечарских спортских клубова у наредном периоду.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *