Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ПРИЈЕМ ЗА БАЛКАНСКЕ ШАМПИОНЕ ИЗ БОРА У СКУПШТИНИ ГРАДА

Подели

Четири златне медаље у две различите спортске дисциплине, освојили су борски спортисти почетком септембра на шампионатима Балкана. За освајаче златних одличја у триатлону и кик боксу приређен је свечани пријем у Скупштини града Бора. Градоначелник Александар Миликић са сарадницима угостио је Анету Де Kандију, Уроша Kрстића, Дамира Сејдију и Бобана Николића, као и њиховог тренера Синишу Владимировића и одао им заслужено признање за постигнуте резултате.

„Анита, Дамир, Урош и Бобан заиста су понос овог града и прави примери да се напоран рад, труд и залагање исплати. Имао сам прилику да разговарам са, сигуран сам, четири будућа олимпијца који ће на најбољи начин бранити боје Србије и на најбољи начин представљати свој град и државу на сваком такмичењу на коме буду учествовали. Индивидуални спортови у граду свакако заслужују много више пажње и ми ћемо се трудити да и у наредном периоду, помогнемо клубовима који бележе овако добре резултате“, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Анета де Кандија је на Првенству Балкана одржаном 5. септембра на Власинском језеру заузела прво место у најзахтевнијој дисциплини олимпијски триатлон у категорији АГЕ2. Млади борски кик-боксери Дамир Сејдија, Урош Крстић и Бобан Николић су се окитили најсјајнијим одличјем на Шампионату Балкана у Скопљу одржаном 4 и 5. септембра, где су бранили боје репрезентације Србије.

Градоначелник Миликић је најавио да ће наредне године за спорт бити извојено више средстава и да се развој спорта у Бору мора вратити основи, а то су дечији, школски и омладински спорт и закључио да се на тај начин стварају нови шампиони.

 

Пројекат „Бирам спорт“ – борски спортски таленти, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *