Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ФОРМИРАНА УСТАНОВА ЗА СПОРТ ОПШТИНЕ БОЉЕВАЦ

Подели

Бољевац је одлуком Скупштине општине формирао Установу за спорт, која ће сигурно олакшати функционисање спорта у локалној самоуправи, као и одржавање и коришћење бројних терена и спортске инфраструктуре.

За вршиоца дужности директора Установе за спорт постављен је Стеван Драгојевић, досадашњи генерални секретар Спортског савеза општине Бољевац, који је у бољевачкој „кући спорта“ запослен од 2011. године.

„Кључни циљ Установе за спорт Бољевац биће да користећи све расположиве ресурсе побољша услове коришћења спортских објеката и садржаја на територији наше општине, као и да омогући корисницима бављење школским, такмичарским и рекреативним спортом и физичком активношћу под једнаким условима“, поручио је за „Глас спорта“ в.д. директора бољевачке Установе за спорт Стеван Драгојевић.

Спортска хала, нова теретана на отвореном, градски стадион, купалиште „Змијанац“ само су неки од терена који ће се ускоро и званично наћи под патронатом новоформиране Установе за спорт општине Бољевац.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *