Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

УСТАНОВА ЗА СПОРТ БОЉЕВАЦ НАГРАДИЛА НАЈРЕДОВНИЈЕ ЧЛАНОВЕ

Подели

Установа за спорт Бољевац формирана је крајем 2021. године са циљем побољшања функционисања спорта у тој локалној самоуправи, као и одржавања и коришћења бројних терена и спортске инфраструктуре. И те како су видљиве и прве промене, а оне се нарочито огледају у раду једног од објеката.

Наиме, све више Бољевчана користи услуге теретане у комплетно реновираном простору од 200 м2 и потпуно новим справама за вежбање, теговима и машинама са сајлама, као и сале за аеробик и пилатес и кардио програм са свом неопходном опремом за те типове тренинга. Установа за спорт Бољевац је после годину дана успешног рада наградила мајицама најредовније чланове теретане, оне који тренирају непрекидно од првог месеца постојања.

„Ми награђујемо вас, а ви наградите себе, почните да живите здравије“, поручио је награђенима Стеван Драгојевић, директор Установе за спорт и за „Глас спорта“ додао да га посебно радује што из месеца у месец све већи број вежбача користи услуге бољевачке теретане.

Међу награђенима су:

Санда Вучић Некшановић, Ања Ђорђевић, Невена Јовић, Емина Живковић, Јана Милосављевић, Милица Милосављевић,Милица Анђелковић,Милица Ћоровић, Миљан Крпетић, Вељко Динић, Огњен Петровић, Мишел Илић, Милош Маринковић, Никола Андробић, Никола Ђорђевић, Никола Ненадовић, Александар Мартиновић, Лука Никодић, Милош Младеновић и Саша Златановић.

Објекат је реновирала општина Бољевац, док је опрема стигла донацијом Европске уније, тако да сви корисници могу да уживају све погодности једног савременог спортског објекта.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *