Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

“БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА” – БЕСПЛАТНА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ЖЕНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Акција бесплатне рекреације за жене Спортског савеза Србије, “Буди здрава – вежбај са нама” и другу годину се са успехом спроводи у Зајечару. И док су прве сезоне тренинге водиле Тамара Николић и Љиљана Субић, већ три месеца са заинтересованим дамама раде Наташа Срећковић и Драгана Кузмановић.

Комплетан пројекат Спортског савеза Србије реализује се у граду на Тимоку преко Спортског савеза града Зајечара, а Наташа и Драгана су попут својих претходница успешно прошле обуку у оквиру акције “српске куће спорта” и добиле статус лиценцираних фитнес тренера.

“Драго нам је да је све више наших суграђанки заинтересовано, а њихов напредак је очигледан, пошто већ скоро три месеца два пута недељно радимо са њима у оквиру акције “Буди здрава – вежбај са нама”, истакла је Наташа Срећковић за “Глас спорта”, иначе професор физичког васпитања, која се захвалила Спортском савезу града Зајечара на пруженој прилици.

Тренинзи се реализују током викенда у Фитнес центру “Body fit plus” у Хајдук Вељковој улици у Зајечару, у стандардним терминима, субота од 17:30 и недеља са почетком у 10:30 сати. Рекреација је потпуно бесплатна, а све заинтересоване даме могу доћи у предвиђеним терминима и започети са тренинзима.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *