Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЈАВНИ ТРЕНИНГ ШКОЛИЦЕ СПОРТА И НАСТАВАК АКТИВНОСТИ У ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ СПОРТА

Подели

Нема краја спортским активностима у Зајечару. Након суботе и карате тренинга на истом месту у сали Кик бокс клуба „Фајт тим 019“ у насељу „Два брата“, дан касније јавни тренинг одржали су чланови Школице спорта „ТИМ“.

Они су под будним оком тренера, иначе професора физичког васпитања Тамаре Николић и Наташе Срећковић, показали вештине и спретности на реквизитима постављеним у сали борилачких спортова, адаптираној за ову прилику у један велики полигон за спортске игре.

Најмлађи зајечарски спортисти показали су саму бит онога што спорт треба да буде и нема сумње да ће после занимљивих тренинга у Школици спорта „ТИМ“ неки од њих кренути спортским путем и у будућности.

Спортске активности у оквиру Европске недеље спорта настављају се и ове радне недеље у Зајечару, а након викенда, где су своју промоцију имали чланови Карате клуба „Тимок“ и полазници Школице спорта „ТИМ“, у понедељак ће са почетком од 17 сати бити одржан јавни тренинг фитнеса и аеробика.

Уместо на Поповој плажи, због погоршања временске ситуације, тренинг ће бити одржан у просторијама Фитнес центра „Body fit plus“ у Хајдук Вељковој улици, а тренинг ће водити Тамара Николић и Љиљана Субић, лиценцирани фитнес тренери, које су успешно прошле обуку у оквиру акције Спортског савеза Србије, „Буди здрава – вежбај са нама“.

Већ у уторак 29. септембра акција се наставља на теренима Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“, где ће са почетком од 11 сати кренути јавни одбојкашки тренинг чланова Одбојкашког клуба „Зајечар“.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *