Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

АКЦИЈА БЕСПЛАТНЕ РЕКРЕАЦИЈЕ ЗА ЖЕНЕ „БУДИ ЗДРАВА – ВЕЖБАЈ СА НАМА“ ОД ВИКЕНДА ПОНОВО У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Акција бесплатне рекреације за жене Спортског савеза Србије, “Буди здрава – вежбај са нама”,  наставиће се и ове године у Зајечару. И док су прве сезоне тренинге водиле Тамара Николић и Љиљана Субић, од предстојећег викенда са заинтересованим дамама радиће Наташа Срећковић и Драгана Кузмановић.

Комплетан пројекат Спортског савеза Србије реализује се у граду на Тимоку преко Спортског савеза града Зајечара, а Наташа и Драгана су попут својих претходница успешно прошле обуку у оквиру акције “српске куће спорта” и добиле статус лиценцираних фитнес тренера.

Тренинзи ће у наредном периоду бити реализовани током викенда у Фитнес центру “Body fit plus” у Хајдук Вељковој улици у Зајечару. Термини су субота 11. септембар од 17:30 и дан касније од 10:30 сати. Рекреација је потпуно бесплатна, а све заинтересоване даме могу доћи у предвиђеним терминима и започети са тренинзима. 

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *