Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

БЕСПЛАТНИ ФИТНЕС ТРЕНИНЗИ ЗА ЖЕНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Акција бесплатне рекреације за жене Спортског савеза Србије под називом “Буди здрава – вежбај са нама”, ушла је у своју трећу фазу рада у Зајечару. Тренинзи су започети још у септембру 2020. године, а воде их лиценцирани фитнес тренери, које су успешно прошли обуку у оквиру акције “српске куће спорта”.

Комплетан пројекат Спортског савеза Србије у Зајечару се реализује преко Спортског савеза града Зајечара, а пројекат је у граду на Тимоку поново настављен минулог викенда у сали „GYM XTREME“ теретане због лоших временских услова. Са заинтересованим дамама раде Петра Лазаревић и Анета Урошевић, које су за „Глас спорта“ навеле да се све заинтересоване Зајечарке могу укључити.

„Рекреација је потпуно бесплатна, занимљива и континуирана, а даме се могу јавити на бројеве телефона 063/412782, 060/3200121 и 064/8992362 и кренути са вежбањем већ наредног викенда“, поручиле су инструкторке у разговору за “Глас спорта”.

Тренинзи ће у наредном периоду бити реализовани током викенда у сали теретане Спортског удружења „GYM XTREME“ у улици Косанчићев венац бб, док ће када то време дозволи, акција бити пребачена на отворене терене зајечарске Попове плаже.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *