Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

СЕОСКЕ ИГРЕ ОПШТИНЕ БОЉЕВАЦ У ПОДГОРЦУ 11. СЕПТЕМБРА

Подели

Сеоске олимпијске игре општине Бољевац на програму су у Подгорцу у недељу 11. септембра. Организатор традиционалних 18. игара је Спортски савез Бољевца уз подршку Установе за спорт, а покровитељ Скупштина општине Бољевац.

Сеоске игре биће одржане у Основној школи „Ђорђе Симеоновић“ у Подгорцу са почетком у 8:45 сати. Учесници такмичења ће се надметати у укупно 13 дисциплина (4 женске и 9 мушких):

1. Крос (жене и мушкарци),
2. Пикадо (жене и мушкарци),
3. Скок у даљ из места (жене и мушкарци),
4. Стони тенис (жене и мушкарци),
5. Мали фудбал
6. Баскет
7. Бацање камена с рамена
8. Шах
9. Надвлачење конопца.

За све пријављене учеснике уз оверени списак који предају месне заједнице обезбеђен је доручак, а организатори задржавају право промене термина у случају лоших временских услова.

Ево и комплетног распореда:

 

У случају да се за неку дисциплину пријаве мање од 3 екипе односно такмичара, одржава се такмичење ревијалног карактера, биће награђени победници те дисциплине, али резултат и бодови не улазе у бодовање за генерални пласман. За све евентуалне примедбе или жалбе на такмичење надлежан је Организациони одбор Спортског савеза општине Бољевац, наводе организатори.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *