Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ТЕНИСКИ ВИКЕНД У ВИДИНУ, НАСТАВАК САРАДЊЕ БУГАРСКОГ И ЗАЈЕЧАРСКОГ КЛУБА

Подели

Сарадња на обострану корист и задовољство. А када је тако, онда се то мора и неговати.

Други међународни фестивал тениса у организацији Тениског клуба „Бдин“ из Видина, на коме су наступили мали тенисери, у категорији мини тенис, као и сениори у конкуренцији дублова, одушевио је све љубитеље белог спорта у Бугарској.

Турнир је отворио господин Светљо Скорцев, потпредседник општине Видин, док је испред организатор Тениског клуба „Бдин“ из Видина, све поздравила госпођа Мими Пантева Митровић.

Одлични услови за игру, уз лепо време и добро припремљен терен, омогућили су занимљиве тениске мечеве, а прилика је искоришћена и за размену искустава и договор о унапређењу већ постојеће одличне сарадње два тениска клуба, српског АС Тимока из Зајечара и бугарског, ТК Бдин Видин.

„Сарадњу ћемо и даље развијати на добробит тениса у нашим крајевима. Надам се да ће још неки клубови из Зајечара и Видина следити наш пример, истакао је за „Глас спорта“ Дарио Петковић, први човек Тениског клуба „АС Тимок“ из Зајечара, који је најавио нове заједничке пројекте српског и бугарског тениског клуба.

А ево и делића атмосфере са Међународног Фестивала тениса у Видину.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

 

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *