Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НОВИ ЗИМСКИ ТУРНИР У ОРГАНИЗАЦИЈИ ТЕНИСКОГ КЛУБА „АС ТИМОК“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА

Подели

Тениски клуб „АС Тимок“ наставља да унапређује „бели спорт“ на истоку Србије. Минулу суботу 19. фебруара обележио је још један успешно организовани тениски турнир за најмлађе. Отворено првенство Зајечара до осам година окупио је мале играче из Београда, Ниша, Бора и домаћег Зајечара.

Такмичење је одржано у сали Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“, а турнир из календара Тениског савеза источне Србије игран је по правилима мини тениса, тенис 10с.

„Виђени су одлични мечеви, јако добра техника избођења основних удараца, за тај ниво такмичења. Марко Ђокић из Црвене Звезде, је имао 5 победа, Никола Митић из ТАЖ Ниш 4 победе.. Али сјајне партије и много победа остварила је и најбројнија и уједно и најмлађа домаћа екипа АС Тимока“, поручио је председник зајечарског клуба и организатор турнира Дарио Петковић.

Златна медаља на крају је после велике борбе припала екипи у саставу Анђела Јовановић, Дуња Аризановић и Теодора Никодијевић из ТК „АС Тимок“,  Марко Ђокић из Црвене звезде и Стефан Kрстић из Бора. Они су резултатом 15:10 савладали тим који су чинили: Ника Јевтић(АСТ), Никола Митић(ТАЖ), Лука Савић(АСТ), Петра Тричковић(АСТ), Павле Томић(АСТ).

„Велике похвале добили смо од стране гостију за организацију, а „АС Тимок“ наставља да прати интересовање полазника али и саме потребе једног тениског клуба, па смо тако из својих редова оспособили нове судије и тренере. Ања Петковић, положила је за Д лиценцу Тениског савеза Србије и радиће са најмлађим пролазницима у клубу, док је Милош Перић, савладао курс за судије, и већ на свом првом званичном турниру  показао да је Зајечар али и цео тениски регион добио једног младог, амбициозног и  непристрасног тениског судију“, закључио је за „Глас спорта“ први човек зајечарског тениског клуба „АС Тимок“ Дарио Петковић.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *