Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ОТВАРАЊЕ НОВЕ ТЕНИСКЕ СЕЗОНЕ У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

И док се у Београду припремају за први АТП турнир након скоро деценије у престоници Србије, који је најбољи светски тенисер Новак Ђоковић поклонио свом родном граду, ни у Зајечару мреже не мирују.

Наиме, на самом почетку нове тениске сезоне, тениски клуб „АС Тимок“ поклања бесплатни курс школе тениса свим заинтересованима, пре свега деци предшколског и школског узраста.

„Циљ овог сада већ традиционалног пројекта јесте пре свега правилан раст и развој деције популације, боравак у здравој средини, здравом друственом окружењу, а наравно и учење основе тениског спорта кроз тренажни процес правилне технике, тактике и такмичарског дела у коме се развија поред фер плеја и самопоуздање и морал победника“, нагласио је председник зајечарског тениског клуба „АС Тимок“ Дарио Петковић.

Тениски клуб је обезбедио све потребне реквизите за обављање тренажног процеса ( рекете, лоптице, мини мреже, маркере, чуњеве, вијаце, степенице, обруче), запослени у ЈКП „Тимок одржавање“ потрудили су се да среде терене на Поповој плажи, а све како би и ова тениска сезона протекла у најбољем могућем реду. Програм рада усклађен је у сарадњи са Тениским савезом Србије и спроводе га искључиво лиценцирани тениски тренери, истиче Петковић, који у разговору за „Глас спорта“ наглашава да ће сам почетак школе тениса на отвореном највише зависити од временских услова.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *