Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА ОСВОЈИЛЕ ТРИ МЕДАЉЕ НА ОТВАРАЊУ КЛУПСКЕ СЕЗОНЕ

Подели

Гимнастичарке Зајечара сјајно су отвориле клупску сезону минулог викенда. Зајечарке су  наступиле у 1. колу Ц програма Гимнастичког савеза југоисточне Србије у Пироту 17. априла и освојиле три медаље, две у појединачној и једну у екипној конкуренцији.

Екипа у саставу Јована Живковић, Марија Игњатовић и Милица Игњатовић, заузеле су 2. место екипно у четвртој категорији и освојиле сребрно одличје у најстаријој узрасној групи. Јована Живковић на крилима великог успеха и пласмана на Државно првенство у конкуренцији ученица средњих школа, однела је још једну победу у Пироту и освојила златну медаљу, док је њеној клупској другарици Марији Игњатовић припало бронзано одличје.

Укупно 12 гимнастичарки из Зајечара надметало се на такмичењу у пиротској хали „Кеј“ у конкуренцији екипа из Ниша, Крушевца, Прокупља, домаћег Пирота, Власотинца, Књажевца и Лесковца.

Прва категорија, која обухвата најмлађе чланице тима, наступила је у саставу Магдалена Петковић, Лана Васиљевић, Вида Матић, Николина Алексов и Нина Станковић, заузела је пето место, док је друга категорија, коју су у зајечарском тиму чиниле Леа Тасић, Дуња Вучковић, Марина Игњатовић и Вила Антонина Милосављевић завршила као шеста у генералном пласману.

У мају следе нови изазови за чланице Гимнастичког клуба „Зајечар“, у питању су 1. коло А и Б програма пионирске лиге, које ће према најавама бити одржани у Крушевцу и Костолцу.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *