Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ВЕЛИКИ УСПЕХ ЗАЈЕЧАРСКЕ ГИМНАСТИЧАРКЕ – ЈОВАНА ЖИВКОВИЋ НА ДРЖАВНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОСТОЛЦУ

Подели

Јована Живковић, ученица 2. разреда Економско-трговинске школе у Зајечару освојила је 2. место на Међуокружном такмичењу у Нишу, одржаном у понедељак 12. априла. Она се надметала у конкуренцији ученица средњих школа из нишког, пиротског, топличког, расинског, зајечарског и борског округа.

Јована Живковић, иначе чланица Гимнастичког клуба „Зајечар“, обезбедила је на тај начин пласман на Државно такмичење, које је на програму у среду 14. априла у Костолцу.

А ево како је то изгледало на самом такмичењу у извођењу Јоване Живковић.

На такмичењу у Нишу, наступиле су и Лена Ивановић из ОШ „Десанка Максимовић“, која је заузела 5. место и Ива Планић из ОШ „Хајдук Вељко“, на крају деветопласирана у генералном пласману у конкуренцији ученица основних школа од 1. до 4. разреда.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *