Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НОВОГОДИШЊИ ФЕСТИВАЛ ЗА КРАЈ – ТЕНИСКИ КЛУБ “АС ТИМОК” ДОДЕЛОМ НАГРАДА СПУСТИО ЗАВЕСУ НА 2021. ГОДИНУ

Подели

Тениски клуб “АС Тимок” из Зајечара спустио је завесу на изузетно успешну 2021. годину. Наиме, зајечарски клуб је у недељу 12. децембра организовао сада већ традиционални Новогодишњи фестивал тениса. Учесници турнира, који је одржан у сали Основне школе “Љубица Радосављевић Нада”, били су чланови школе тениса “АС Тимока”, као и гости из Тениског клуба „Бдин“ из Видина.

Турнир је одигран по правилима мини тениса, тенис 10с програма, црвени ниво, на поене до 5. За све учеснике обезбеђене су биле и награде, дипломе, медаље, као и награде изненађења које је  припремила Туристичка организација града Зајечара. Пријатељ клуба, познати тениски бренд “Баболат”, обезбедио је вредносне ваучере, за набавку тениске опреме.

Мале тенисере поздравила је и директорка Туристичке организације града Зајечара Драгана Гогић Рајковић, која им је пожелела успех у даљој каријери и много пехара и медаља у будућности.

Специјални гост Новогодишњег фестивала тениса био је по добром старом обичају Деда Мраз, који је одушевљеној деци поделио пакетиће, а први човек зајечарског “АС Тимока” Дарио Петковић захвалнице свим пријатељима клуба који су и ове године дали велики допринос развоју и успесима малих тенисера из Зајечара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *