Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У СТОНОМ ТЕНИСУ ЗА ВИКЕНД У БОЉЕВЦУ

Подели

Хуманитарни турнир у стоном тенису „БОЉЕВАЦ 2021“ на програму је у суботу 18. децембра у спортској хали у Бољевцу. Организатор отвореног турнира је Спортски савез општине Бољевац, уз покровитељство локалне самоуправе.

Сав новац од пријава играча биће уплаћен за помоћ малом Стевану Калиновићу, док су за најбоље играче обезбеђени пехари и дипломе. Почетак такмичења заказан је за 10 сати, пријаве су могуће до петка 17. децембра у просторијама Спортског савеза, као и на „Facebook“ страници бољевачког Спортског савеза и у школи код наставника физичког васпитања Горана Милошевића, истакли су организатори.

Турнир ће се одржати у конкуренцији пионира и сениора, а котизација код млађих учесника ове хуманитарне манифестације је 100 динара, док је код старијих за учешће неопходно издвојити 300 динара.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *