Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАПАЖЕН РЕЗУЛТАТ ЗАЈЕЧАРСКИХ ГИМНАСТИЧАРКИ МИНУЛОГ ВИКЕНДА

Подели

Зајечарске гимнастичарке имале су по распореду дупли програм минулог викенда. И нису разочарале, како у суботу 17. октобра у Крушевцу, тако и дан касније у Костолцу.

Првог дана такмичења у 1. колу пионирске лиге у Крушевцу I селекција Гимнастичког клуба „Зајечар“ у саставу Ева Гроздановић, Софија Мицић, Николина Алексов, Вида Матић и Нађа Ћелић, сјајним наступом освојиле су 2. место у конкуренцији екипа из региона Гимнастичког савеза југоисточне Србије.

Надметале су се и чланице II селекције (Лена Ивановић, Анђа Манић и Ива Планић), којима је на крају такмичења припало 5. место, док је чланица III селекције Даница Живковић заузела 8. место у појединачној конкуренцији.

На премијери Б програма Гимнастичког савеза Србије у Костолцу, у недељу 18. октобра, наступила је Зајечарка Теодора Лападатовић у јуниорској конкуренцији, где јој је у јакој конкуренцији за длаку измакла медаља, пошто је на крају такмичења заузела 4. место.

Лига се наставља наредног викенда, када је на програму 2. коло Ц програма Гимнастичког савеза југоисточне Србије.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *