Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА ОКУПИО ПРЕДСТАВНИКЕ УЧЕСНИКА СЕОСКИХ ИГАРА

Подели

Зајечар ће и ове године бити домаћин Сеоских игара Спортског савеза Србије, а такмичење је на програму у недељу 13. септембра.

Квалификације за велико финале које се одржава у Врњачкој Бањи од 25. – 27. септембра на програму су у још 10 градова, а само победници локалних такмичења обезбедиће пласман у завршницу Сеоских игара.

Из тог разлога, Спортски савез града Зајечара одржао је састанак са представницима екипа из месних заједница, које ће учествовати на играма у Зајечару. Генерални секретар зајечарске „куће спорта“ Игор Божиновић том приликом их је упознао са свим пропозицијама, као и правилима која ће морати да се примењују у специфичним околностима, због пандемије корона вируса.

„Биће предузете све мере за спречавање ширења заразне болести, а маске ће морати да носе сви сем такмичара у тренутку такмичења, док ће тимови бити одвојени једни од других док чекају свој наступ“, поручио је Божиновић представницима Грљана, Звездана, Великог Извора, Вратарнице и Горње Беле Реке, који су присуствовали састанку у просторијама Спортског савеза, уприличеном уз поштовање свих мера одређених од стране Министарства здравља и Кризног штаба.

Представницима осталих потенцијалних екипа учесника Сеоских игара у Зајечару, које су изразиле жељу и могућност за учешћем, Гамзиграду, Шљивару и Халову правилник и програм манифестације, током које се учесници надмећу у 10 дисциплина, биће представљен у понедељак 7. септембра.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз обавезни линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

2 Коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *