Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

СЕОСКЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ У ЗАЈЕЧАРУ НА ПРОГРАМУ 19. ЈУНА

Подели

Зајечар ће и трећу годину заредом бити домаћин Сеоских спортских игара Спортског савеза Србије. С тим у вези, одржан је и прелиминарни састанак у малој сали Градске управе у Зајечару, којим је председавао помоћник градоначелника за спорт и омладину Милан Станковић, а представницима шест сеоских месних заједница обратио се генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић.

„И претходне две године са успехом смо реализовали такмичење, а овог пута Сеоске игре Спортског савеза Србије организоваћемо у Грљану, селу одакле долази двоструки узастопни победник квалификација у Зајечару и учесник претходних финала у Рудној Глави и Врњачкој Бањи“, нагласио је Божиновић.

Састанку у зајечарског градској управи присуствовали су представници Вражогрнца, Шљивара, Халова, Великог Извора, Грљана и Велике Јасикове, а позиви су били упућени и Салашу, Рготини, Грлишту и Звездану. Грљан ће бити домаћин Сеоских игара у Зајечару 19. јуна, а све заинтересоване месне заједнице имају рок до 20. маја да потврде учешће.

„Град Зајечар ће се потрудити да пружи сву потребну подршку зајечарском Спортском савезу, који је и организатор ове манифестације, биће испоштоване све епидемиолошке мере, а позвао бих што више младих да се укључе у организацију екипа у својим селима“, истакао је помоћник градоначелника Зајечара Милан Станковић.

Укупно 24 града учествоваће ове године у Сеоским спортским играма Спортског савеза Србије, а за разлику од прошлих година, након градских квалификација, следе и међуокружна такмичења, па тек на крају велико финале, на којем је минуле две године Зајечар представљала екипа Грљана.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *