Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

ЗАЈЕЧАР ЋЕ И ОВЕ ГОДИНЕ БИТИ ДОМАЋИН СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Подели

Зајечар ће и овог лета бити домаћин Сеоских игара Спортског савеза Србије. Трећу годину заредом игре у граду на Тимоку организоваће Спортски савез града Зајечара, који ће угостити један од квалификационих турнира.

Организација самих Сеоских спортских игара, као и још акција Спортског савеза Србије планираних ове године, биле су неке од тема састанка уприличеног у петак 19. фебруара у Скупштини општине Савски Венац у Београду. Састанку, кога је водио генерални секретар српске „куће спорта“ Горан Маринковић, присуствовало је више од 20 представника територијалних савеза, а Спортски савез града Зајечара представљали су генерални секретар Игор Божиновић и координатор за такмичарски спорт Миомир Симоновић.

„Настављамо даље одличну сарадњу са Спортским савезом Србије као кровном организацијом српског спорта, на добробит развоја спорта у нашем граду. Такође, могу да потврдим да ћемо ове године сем Сеоских спортских игара, поново учествовати у акцији „Буди здрава – вежбај са нама“, преко које ће све заинтересоване даме добити прилику да баш као и јесенас, потпуно бесплатно похађају фитнес тренинге“, истакао је Божиновић за „Глас спорта“.

Подсећања ради, минуле две године победник квалификација Сеоских спортских игара одржаних на зајечарској Поповој плажи била је екипа Грљана, која је прошле године на великом финалу у Врњачкој Бањи заузела 5. место. Много тога зависиће и од епидемиолошке ситуације у нашој земљи, истакнуто је на састанку у Београду, а у Спортском савезу града Зајечара надају се да ће програм рада Савеза бити остварен у највећој могућој мери.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести. Издавач медија задржава право тужбе.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *