Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

СЕМИНАР ЗА ПРОФЕСОРЕ ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС) обезбедио је бесплатан семинар за професоре физичког васпитања са територије града Зајечара, а све на основу споразума о сарадњи који су потписали Спортски савез града Зајечара и Факултет за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини са седиштем у Лепосавићу.

Зајечарска „кућа спорта“ угостила је у понедељак 24. октобра први у низу семинара. Предавање по програму за стручно усавршавање под називом “Примена статистичких поступака у циљу праћења и прогнозе моторичког развоја ученика“ одржао је проф. др Верољуб Станковић, продекан за научно-истраживачки рад и међународну сарадњу Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини.

„Програми који ће развијати стручне, професионалне и методичке компетенције професора, у циљу побољшања рада са ученицима, а све то захваљујући преданом раду Зајечарског савеза за школски спорт, који сноси целокупан трошак семинара који се састоји из четири модула током наредне четири недеље и носи 11 бодова“, поручио је проф. др Станковић.

Наставак рада на унапређењу и оспособљавању стручних кадрова, кроз акредитоване програме за  усавршавање наставника у основним и средњим школама, свакако су неки од главних циљева семинара, којем је присуствовало 20 професора из зајечарских образовних установа.

„Задовољни смо одзивом професора, који су препознали значај тога да им је омогућено да у свом граду похађају часове едукације које ће држати професори са Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини, што ће им бити драгоцено за даљи рад у спорту и обликовање будућих генерација ученика и спортиста у Зајечару“, истакао је за „Глас спорта“ Миомир Симоновић, генерални секретар Зајечарског савеза за школски спорт (ЗШС).

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *