Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЈЕСЕН У ЗНАКУ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ, ПРЕДСТАВЉЕН КАЛЕНДАР ТАКМИЧЕЊА ПРОФЕСОРИМА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА

Подели

Спортски савез града Зајечара и Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС) организовали су састанак са професорима физичког васпитања из зајечарских основних и средњих школа. Састанак је организован у просторијама Савеза, поводом организовања Кроса РТС-а, који је на програму већ последњег дана септембра и презентовања календара школских спортских такмичења.

Присутне професоре са планираним активностима упознали су генерални секретар зајечарске „куће спорта“ Игор Божиновић и оперативац градског Савеза за школски спорт Миомир Симоновић.

Генерални секретар Зајечарског савеза за школски спорт Миомир Симоновић обавестио је професоре о календару предстојећих школских такмичења.

„До краја текуће године најпре нас очекују такмичења из календара Савеза за школски спорт Србије у стоном тенису и стрељаштву, пливање смо већ завршили половином септембра, док су школска надметања у осталим спортским дисциплинама махом на програму у другом полугодишту школске године“, истакао је Симоновић и додао да ће у договору са предметним професорима и школама бити одређени и тачни датуми свих такмичења.

Крос РТС-а, чији је Зајечар један од најуспешнијих организатора, заказан је за суботу 30. септембар, а на њему ће поново активно учешће узети професори физичког васпитања, који ће се наћи у различитим улогама, од судија, водича, преко позиције на старту до циљне равнине.

„Као осмоструки победници Крос серије РТС-а имамо обавезу више да поново прикажемо Зајечар и Краљевицу у најбољем светлу, поручио је генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић и додао да ће Европска недеља спорта у Зајечару имати прави завршетак најмасовнијом рекреативном манифестацијом на Балкану.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *