Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар КОШАРКА

КОШАРКАШКИ ТРЕНИНГ ТРЕЋЕГ ДАНА ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Каква би то спортска недеља била, да један од дана није посвећен најтрофејнијем српском спорту, па су тако 3. дана јавни тренинг на терену Основне школе „Ђура Јакшић“ у Зајечару, одржали кошаркаши. Чланови млађих селекција Кошаркашког клуба „Бин“ показали су своје умеће, како у игри на два коша, тако и у разним вештинама на полигонима и малим кошевима, постављеним специјално за ову прилику.

Учесницима се пре почетка тренинга обратио председник Спортског савеза града Зајечара, Драгиша Симоновић, који је истакао задовољство што је баш ОШ „Ђура Јакшић“ одабрана за домаћина једног од јавних тренинга и пожелео свим малим кошаркашима пуно среће, како у спорту, тако и у образовању, без кога и нема успешног спортисте и човека.

Велика захвалност иде и директору Основне школе „Ђура Јакшић“, Саши Војновићу, на разумевању и уступању терена за спровођење спортских активности. Припрема и реализација догађаја, као и претходна два дана, изведена је у складу са мерама Владе Републике Србије и кризног штаба у вези са епидемијом корона вируса.

Наставак акције је већ у суботу 26. септембра, са малом изменом због погоршања временске ситуације, па ће мали каратисти, чланови Карате клуба „Тимок“, уместо простора испред Тржног центра „Капитол“ бити одржан у хали борилачких спортова Кик бокс клуба „Фајт тим 019“, у насељу „Два брата“ са почетком од 12 сати.

Дан касније на истом месту у исто време биће одржан јавни тренинг фитнеса и аеробика, где ће своје представљање имати чланови Школице спорта „ТИМ“ и Фитнес центра “Body fit plus”, док ће нешто раније у преподневним сатима 27. септембра кренути и риболовачки део Европске недеље спорта, у извођењу Организације спортских риболоваца „Тимок“ на Поповој плажи.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *