Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ФУДБАЛСКИ ТРЕНИНГ ЗА КРАЈ, СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЕВРОПСКУ НЕДЕЉУ СПОРТА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Јавним фудбалским тренингом на градском стадиону на Краљевици, спуштена је завеса на Европску недељу спорта у Зајечару. Ова јединствена манифестација реализује се шести пут, док је Зајечар трећу годину у низу домаћин спортског догађаја који окупља већи део Европе, а у Србији је у надлежности Олимпијског комитета Србије, који је и ове 2020. године наградио град на Тимоку домаћинством и организацијом.

Каква би то зајечарска спортска недеља била, да један од ових дана није био посвећен фудбалу. На градском стадиону на Краљевици, на програму је био тренинг Школе фудбала „Тимок 1919“, иза које су неки сјајни резултати минулих година, а нема сумње да их тек чекају велике ствари у будућности.

Малишане су поздравили Милан Станковић, помоћник градоначелника Зајечара и гост из Олимпијског комитета Србије, некадашњи кошаркашки ас Црвене звезде и репрезентације, Петар Поповић, који су истакли задовољство што је и у овако сложеној ситуацији ова спортска манифестација одржана.

Све је у Зајечару кренуло 23. септембра из вртића „Ђурђевак“ од оних најмлађих спортиста, који тек треба да одлуче којим спортским путем треба да крену. Спортски савез и Град Зајечар као организатори укључили су у овај спортски догађај школе, професоре физичког васпитања, тренере, клубове, заступљени су били и одбојка, кошарка, карате, фитнес, школице спорта, гимнастика и на крају фудбал, тако да су сви они добили прилику да се презентују на прави начин.

Поред Зајечара, “Европска недеља спорта” одржана је и у Београду, Крушевцу, Аранђеловцу, Пироту, Косјерићу, Бору, Сомбору, Књажевцу, Куршумлији, Вршцу, Голупцу и Деспотовцу, док је увертира манифестације спроведена на Копаонику, у организацији Олимпијског комитета Србије.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *