Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОДБОЈКА

ПРЕТПОСЛЕДЊИ ДАН ЕВРОПСКЕ НЕДЕЉЕ СПОРТА У ЗНАКУ ОДБОЈКЕ

Подели

Претпоследњи дан Европске недеље спорта у Зајечару показао је сву радост дечијег спорта. Дечаци и девојчице, од којих су неки први пут ударили одбојкашку лопту, присуствовали су јавном тренингу Омладинског одбојкашког клуба „Зајечар“.

Тренинг су водили дугогодишњи први тренер зајечарских одбојкашица Иван Буца Тошић и Сандра Стојиљковић, професор физичког васпитања, који су седмог дана зајечарске спортске недеље увели мале школарце у свет спорта.

 

Јавни тренинг је одржан на терену Основне школе „Љубице Радосављевић Нада“, захваљујући разумевању директора Верослава Пауновића, а малишане је поздравио помоћник градоначелника Зајечара Милан Станковић и сам бивши спортиста, који им је пожелео пуно среће у наставку како спортске каријере, тако и образовања, без кога нема успеха у било ком сегменту живота.

„Велико ми је задовољство што је Зајечар трећу годину у низу домаћин једне овакве манифестације, која промовише оно најважније што спорт треба да представља. Шеста година је постојања пројекта Европске недеље спорта, а Олимпијски комитет Србије препознао је Зајечар као одличног организатора, па се надам да ћемо и будућности бити домаћини овог престижног спортског догађаја“, истакао је Станковић.

Последњег дана Европске недеље спорта, у среду 30. септембра, на програму је јавни фудбалски тренинг, у извођењу Школе фудбала „Тимок 1919“. Почетак тренинга заказан је за 13 сати, на градском стадиону на Краљевици.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *