Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЗАЈЕЧАР И ОВЕ ГОДИНЕ ДОМАЋИН СЕОСКИХ ИГАРА СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Подели

Спортски савез града Зајечара био је један од пионира и првих организатора квалификација за велико финале Сеоских спортских игара. Од тада до данас пређен је велики пут, па не треба да чуди што се од шест учесника 2019. године стигло до 34, колико их је учествовало у прошлогодишњем издању Сеоских игара Спортског савеза Србије.

Спортски савез града Зајечара упутио је јавни позив свим заинтересованим месним заједницама са територије града Зајечара да се до 5. априла изјасне о учешћу на овом престижном такмичењу, које ће према прелиминарном плану у граду на Тимоку бити одржано 11. јуна.

„Неопходно је да представници месних заједница потврде своје учешће било путем маила sportski.savez.zajecar@gmail.com или лично у просторијама Спортског савеза града Зајечара у Хајдук Вељковој број 5“, истакао је за „Глас спорта“ Игор Божиновић, генерални секретар зајечарске „куће спорта“.

Поред стандарних десет дисциплина, које су обухватале мали фудбал, одбојку, скок у даљ из места, полигон спретности, народно рвање, бацање камена с рамена, надвлачење конопца, надвлачење штапа, шах и обарање руку, минуле године уведена је и 11. дисциплина – трка у џаку.

Подсећамо, екипа Грљана четвороструки је узастопни победник Сеоских игара у Зајечару, а захваљујући сјајним резултатима била је и сва четири пута учесник великог државног финала. Минуле две године Грљанци су стизали до 3. места у Србији, а за само један бод у генералном пласману измакла им је и главна награда Спортског савеза Србије, комлетно уређен терен за мали фудбал и рукомет.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *