Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАР ДОМАЋИН РЕВИЈЕ КИК БОКСА И ПРОФИ БОКСА У НЕДЕЉУ 10. СЕПТЕМБРА

Подели

Три пуне године су прошле од свечаног отварања куће борилачких спортова у Зајечару, власништва Кик бокс клуба „Фајт тим 019“, који је на тај начин ушао у мали круг српских клубова који имају сопствену салу за тренинге. Од тада до данас пређен је велики пут, освојено је много медаља, покренут поново и бокс клуб, а сваке године град на Тимоку је домаћин бар неког кик бокс или бокс спектакла.

Тако ће бити и престојећег викенда, када ће у зајечарском насељу „Авној“ бити одржана Ревија кик бокса и професионалног бокса на кошаркашком игралишту. Почетак сјајног борилачког догађаја заказан је за недељу од 19 сати, док је мерење бораца дан раније у 14 часова у просторијама Спортског савеза града Зајечара. 

„Чак шест мечева одрадиће домаћи борци, такмичари Кик бокс клуба „Фајт тим 019″ у различитим узрасним и тежинским категоријама, а посебан доживљај биће четири борбе боксера светске класе. Није лако организовати један овакав спектакл, али ћемо се потрудити да Зајечарци и наши гости уживају у сјајним борбама и одличним борцима“, истакли су за „Глас спорта“ Никола Миленковић и Бојан Андрејић, председник и тренер КБК „Фајт тим 019“.

„Борба у рингу, а не на улици“ слоган је зајечарског кик бокс клуба, а управо то је и порука „Трофеја Зајечара“, јединственог борилачког догађаја, чији ће домаћин бити Зајечар и кошаркашки терен у насељу „Авној“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *