Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар КОШАРКА

ТУРНИР ОСНОВНИХ ШКОЛА У КОШАРЦИ

Подели

Кошаркаши Основне школе „Ђура Јакшић“ освојили су прво место на градском такмичењу ученика зајечарских основних школа, док су у конкуренцији ученица победу однеле кошаркашице Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“.

Такмичење је организовао Спортски савез града Зајечара у сарадњи са Зајечарским савезом за школски спорт, а домаћин је била ОШ „Љубица Радосављевић Нада“ у реновираној спортској сали, која је овим такмичењем одржаним у среду 6. новембра и званично отворена.

Много неизвесности било је у обе конкуренције, а поготово код ученика где је испоштовано све договорено на састанку с професорима физичког васпитања пред почетак школске спортске сезоне и није дозвољено учешће екипа без овереног лекарског прегледа. Из тог разлога је и екипа ОШ „Љуба Нешић“ дисквалификована и остала без пласмана на градском такмичењу.

На крају ловорике иду домаћим кошаркашицама и ученицима ОШ „Ђура Јакшић“, који ће представљати Зајечар на Окружном такмичењу, које је на програму 15. новембра такође у сали ОШ „Љубица Радосављевић Нада“ у Зајечару.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *